Saltar apartados

Inici

 

Estudios

 

SUBSCRIPCIÓ AL NOSTRE TAULER DE NOTÍCIES, ENVIAMENT DE NOTÍCIES I REGLAMENT DE PROTECCIÓ DE DADES

 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

12/04/2019
La complementarietat entre el turisme residencial i el vacacional

El turisme residencial i el vacacional no són alternatives antagòniques sinó complementàries. Aqueixa va ser la primera conclusió d'una jornada entorn del futur de l'habitatge turístic a Alacant.

Article publicat en diari Informació l'11 d'abril de 2019

10/04/2019
El futur de l'habitatge turístic. Una oportunitat per a la província d'Alacant?

Raquel Huete i Ana Ramón, membres de l'Institut Universitari de Recerques Turístiques, al costat de diversos experts, van compartir els seus estudis sobre l'allotjament extrahotelero i la rellevància del turisme a Alacant.

La necessitat de conèixer millor a una demanda molt sensible al preu, la ubicació de l'habitatge i saber més sobre l'impacte econòmic que aquesta modalitat de turisme genera, van ser algunes de les conclusions a les quals es va arribar.

Altres reptes molt importants són la formació de professionals capaços d'abordar la digitalització de l'economia i l'oferiment dels nous serveis demandats pels turistes.

01/04/2019
Premis 2019 a Treballs Fi de Grau (TFG) i Treballs Fi de Màster (TFM) sobre Turisme

Publicat en el BOUA la convocatòria de Premis 2019 a Treballs Fi de Grau (TFG) i Treballs Fi de Màster (TFM) sobre Turisme

29/03/2019
Un informe de la UA xifra en 290 milions el Patrimoni municipal de La Nucia

Informe d'Actualització i Explotació de l'Inventari Municipal de Béns de La Nucia realitzat per un equip de treball coordinat per Francisco Monllor, professor de la Universitat d'Alacant i José Luis Gascó, Director de l'Institut Universitari de Recerques Turístiques.

28/03/2019
La ciutat hiperconectada, el món que ve per a millorar la qualitat de vida

Josep Ivars, membre de l'Institut Universitari de Recerques Turístiques, intervé en la taula de debat del Fòrum AP i Dinapsis sobre l'internet de les coses celebrat a Benidorm.

08/03/2019
Informe de FEDEA sobre l'oferta d'allotjaments turístics

Realitzat per Armando Ortuño Padilla, investigador de l'Institut Universitari de Recerques Turístiques, i per Juan Luis Jiménez, investigador en la Universitat de Las Palmas de Gran Canària.

07/02/2019
Índex de Confiança Empresarial del Sector Turístic de la Comunitat Valenciana
L'Índex de Confiança Empresarial del Sector Turístic de la Comunitat Valenciana (ICESTUR-CV) és un indicador elaborat per l'Institut Universitari de Recerques Turístiques de la Universitat d'Alacant en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana, a través de la signatura d'un conveni entre ambdues parts, amb la finalitat d'aproximar al món empresarial, un indicador de la confiança empresarial de les activitats desenvolupades en el sector turístic valencià.
Facilitem els resultats delº 4 trimestre 2018 i les perspectives per al 1er. trimestre 2019

 

 

 

 

 

 

 

IUIT· Institut Universitari d'Investigacions Turístiques


·Universitat d'Alacant
·Edifici Instituts Universitaris
·Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
·03690 - Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

Tel: 965 90 95 51

Fax: 965 90 95 52

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464