Saltar apartados
 • UA
 • IUIT
 • Inici - Notícies publicades en Abril, 2018

Inici - Notícies publicades en Abril, 2018

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Notícies publicades en Abril, 2018
 • Dijous, 26
 • Editorial Tirant lo blanc

  Monografia "L'allotjament col·laboratiu", editat per Tirant el Blanch

  En el llibre s'aborda un tema d'extraordinària actualitat i interès, tant pel volum de negoci que representa, com per la gran controvèrsia que el mateix genera. Cal assenyalar, en aquest sentit, que al costat dels avantatges que representa per la facilitat de contractació i la possibilitat d'incrementar l'oferta d'allotjament disponible, pot al·ludir-se a importants inconvenients o riscos posats de manifest, especialment, pels empresaris del sector hoteler i d'apartaments turístics i per les autoritats locals. En l'obra s'analitza amb rigurosidad el marc jurídic aplicable, que destaca pel seu fragmentariedad, i les relacions jurídiques contractuals entre els diferents intervinents en aquest tipus d'activitat: plataforma, amfitrió, hoste i, eventualment, empreses gestores d'arrendaments d'habitatges d'ús turístic.

 • Dilluns, 23
 • Capçalera Càtedra

  Càtedra d'Estudis Turístics Pedro Zaragoza Orts

  A els qui estiguen subscrits al nostre tauló de notícies els farem arribar també la informació de la Càtedra Pedro Zaragoza Orts.

 • Fernando Valmaseda

  CURS MÀRQUETING DIGITAL I COMUNICACIÓ PER A DESTINACIONS TURÍSTIQUES

  A partir del 9 de maig la Universitat d'Alacant a través de FUNDEUN engegarà el primer Curs de Màrqueting Digital i Comunicació per a Destinacions Turístiques. "Avui el turisme és un motor clau en el progrés socioeconòmic d'un municipi i aquests necessiten que els seus gestors estiguen altament qualificats per a traslladar mitjançant l'ús d'eines digitals les propostes i experiències que el municipi té per a oferir al visitant" manté Rafa Lafont, Director de FUNDEUN, en referència a les motivacions per a engegar aquest curs.

 • Dissabte, 21
 • Smart Destinations

  II Congrés Mundial de l'OMT sobre Destinacions Turístiques Intel·ligents

  L'Organització Mundial del Turisme juntament amb el Govern del Regne d'Espanya i el Govern del Principat d'Astúries organitzen l'II Congrés Mundial de l'OMT de Destinacions Turístiques Intel·ligents, que se celebrarà a Oviedo (Astúries, Espanya) del 25 al 27 de juny de 2018.

 • Divendres, 20
 • CURS FUNDEUM

  CURSE MÀRQUETING DIGITAL I COMUNICACIÓ PER A DESTINACIONS TURÍSTIQUES

  El màrqueting digital evoluciona a una velocitat de vertigen fent que resulte difícil assimilar tots els canvis que es van produint en aquest àmbit. Sumat a açò, les destinacions turístiques tenen objectius i necessitats en el camp de la comunicació i el màrqueting que són molt diferents als quals pot tenir qualsevol empresa o institució.

 • Dijous, 19
 • DIARI INFORMACION

  La Universitat d'Alacant, en el Top Mundial de l'Investigacióen Turisme

  El sentir general dels investigadors que han fet possible que la UA entre en el rànquing mundial del turisme apunta al fet que el seu treball ha cercat principalment el benefici de l'entorn més proper, tant local com a provincial i autonòmic, àmbits que no reconeixen els rànquings mundials però que han aconseguit finalment a tot el planeta per la seua repercussió sobre la gestió mundial del turisme

 • Dimecres, 18
 • Presentació Biar

  Potencial del turisme industrial en les comarques del Vinalopó i la Foia de Castalla

  Ahir es van presentar a Biar els resultats de la recerca "Potencial del turisme industrial en les comarques del Vinalopó i la Foia de Castalla", a càrrec de Rosario Navalón, coordinadora del projecte i membre del IUIT-UA, en el marc de la Jornades de Turisme industrial d'Alacant. En aquestes jornades es van tractar aspectes relacionats amb l'engegada del Pla de competitivitat turística en aquestes zones, amb la presència de la Directora General Raquel Huete, el Gerent del Patronat Provincial de turisme Costa Blanca, i tècnics de la Conselleria de Turisme. A ella van assistir representants polítics i tècnics de la majoria dels municipis de l'àrea: Biar, Villena, Agost, el Pinós, Salines, Beneixama, Onil, Castalla, Saix, Novelda.

 • DIARI INFORMACION

  La Universitat d'Alacant, en el top mundial de la recerca en turisme

  El sentir general dels investigadors que han fet possible que la UA entre en el rànquing mundial del turisme apunta al fet que el seu treball ha cercat principalment el benefici de l'entorn més proper, tant local com a provincial i autonòmic, àmbits que no reconeixen els rànquing mundials però que han aconseguit finalment a tot el planeta per la seua repercussió sobre la gestió mundial del turisme.

 • Dilluns, 9
 • Tres universitats espanyoles entre les líders en gestió turística

  Tres universitats espanyoles entre les líders mundials en gestió turística

  Segons el Rànquing Acadèmic de les Universitats del Món (ARWU) publicat en 2017, la Universitat d'Alacant, la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria i la Universitat de les Illes Balears es troben entre les setanta-cinc millors institucions d'ensenyament superior en matèria turística.

 • Divendres, 6
 • alicanteplaza

  Torrevieja, la otra 'meca' de Airbnb: 3.000 viviendas, y 11 millones de volumen de negocio

  No sólo las grandes ciudades son la meca para las plataformas de alquiler turístico. También lo son las medianas y que, además, son turísticas. Como es el caso de Torrevieja, donde el 40% de las casas son de segunda residencias y muchas de ellas, se destinan al alquiler vacacional.

 • Tornar al tauler principal

IUIT· Institut Universitari d'Investigacions Turístiques


·Universitat d'Alacant
·Edifici Instituts Universitaris
·Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
·03690 - Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

Tel: 965 90 95 51

Fax: 965 90 95 52

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464