Saltar apartados

Inici - Notícies publicades en Març, 2018

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Notícies publicades en Març, 2018
 • Divendres, 23
 • logo Cátedra

  Càtedra d'Estudis Turístics Pedro Zaragoza

  Hem obert la web de la Càtedra d'Estudis Turístics Pedro Zaragoza. Anirem actualitzant-la sistemàticament.

  La Càtedra d'Estudis Turístics %u201CPedro Zaragoza Orts%u201D té per objecte l'anàlisi, la recerca i la docència de la realitat, problemàtica i perspectives de les empreses i destinacions turístiques en general, des de tots els punts de vista que s'estimen rellevants, ocupant-se de desenvolupar el programa formatiu i les tasques de recerca que contribuïsquen a millorar la formació i coneixements en aquesta matèria.

 • Dijous, 15
 • Guía de implantación de Destinos Turísticos Inteligentes

  Guia d'Implantació de Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana

  La Guia d'Implantació de Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana és una eina de suport per a les destinacions que cerquen evolucionar la seua planificació i gestió seguint els paràmetres del model DTI de la Comunitat Valenciana.

  Més informació sobre l'estratègia #DTICV

 • logo iuit

  Jornades internacionals sobre noves tendències d'allotjament turístic i transport

  Se celebrarà 24 i 25 d'abril de 2018, de 9.00 a 14.00 hores en el Saló d'Actes Alfredo Orts (Edifici Optica i Optometria) de la Universitat d'Alacant

 • Dijous, 8
 • Amb Raquel Huete

  II CONGRÉS INTERNACIONAL DE SOCIOLOGIA I ANTROPOLOGIA DEL TURISME

  Amb l'objectiu de reunir a investigadors del turisme que presten una especial atenció a les seues repercussions socials i culturals, es va celebrar en la Universitat d'Alacant els dies 1 i 2 de març de 2018 l'II Congrés Internacional de Sociologia i Antropologia del Turisme. El Saló d'Actes de l'Aulari II va rebre a més de dos-cents participants, professors i investigadors procedents de dotze països diferents.

 • 6 i 7 de març

  Jornades de circulació de polítiques en la Universitat Complutense de Madrid

  Els passats dies 6 i 7 de març diversos membres del IUIT van participar en les jornades de circulació de polítiques en la Universitat Complutense de Madrid dins del marc de la Unió Iberoamericana d'Universitats. Les jornades han sigut organitzades per els/as professors/as María Velasco, Thiago Allis i Guillermo Jajamovich i van tenir com a fi l'intercanvi d'idees sobre polítiques urbanes i turístiques davant reptes emergents com la massificació o la turismofobia.

 • Dimecres, 7
 • DIARI INFORMACION

  Per què moren les empreses?

  Article publicat en Diari Informació per José Luis Gascó, Director del IUIT

  Aconseguir el compromís qualificat de tots en l'empresa juga, per tant, un paper fonamental en la continuïtat en el temps, en l'èxit sostingut de la companyia.

 • Dimarts, 6
 • JORGE PEREIRA MOLINER

  El professor Jorge Pereira Moliner és el nou director de la Càtedra Pedro Zaragoza

  Jorge Pereira Moliner ha rebut l'aval unànime de la comissió de seguiment que formen a més de la Universitat d'Alacant a través de la Facultat de Ciències Empresarials i Econòmiques, la patronal hotelera Hosbec, l'Agència Valenciana de Turisme i l'Ajuntament de Benidorm.

 • Dilluns, 5
 • DIARI INFORMACION

  Coneix tots els projectes de recerca que impulsa la UA

  La Universitat d'Alacant segueix desenvolupant una intensa activitat investigadora que contribueix a la generació i transferència de coneixement i, per tant, al progrés de la societat.

 • Divendres, 2
 • Inclusion of Roma and Migrants in Schools

  Inclusion of Roma and Migrants in Schools (RoMigSc)

  El Projecte RoMigSc pretén encarar la inclusió dels xiquets immigrants i d'ètnia gitana en el seu ambient d'aprenentatge (amb el suport de professors i voluntaris), així com promoure l'interès de la joventut en general pel voluntariat (fins i tot a través del reconeixement formal del seu treball). El projecte, al seu torn, recolza iniciatives per a la millora en la inclusió de xiquets d'ètnia gitana i immigrants en el terreny del voluntariat mitjançant la identificació de grups interessats, incloent-hi els legisladors.

 • Tornar al tauler principal

IUIT· Institut Universitari d'Investigacions Turístiques


·Universitat d'Alacant
·Edifici Instituts Universitaris
·Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
·03690 - Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

Tel: 965 90 95 51

Fax: 965 90 95 52

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464