Saltar apartados
 • UA
 • IUIT
 • Inici - Notícies publicades en Octubre, 2018

Inici - Notícies publicades en Octubre, 2018

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Notícies publicades en Octubre, 2018
 • Dimecres, 31
 • UPGRADE

  UPGRADE: un esdeveniment gratuït per a millorar la gestió hotelera de la província

  UPGRADE és un esdeveniment que reunirà a més de 100 professionals hotelers sota el lema %u201CL'esdeveniment hoteler per a passar al següent nivell%u201D; la iniciativa parteix del Màster d'Adreça d'Hotels i pretén donar claus per a millorar les estratègies a implantar per part dels hotels del Llevant espanyol.

 • Dimarts, 23
 • Premis IUIT 2018

  La Universitat d'Alacant premia la visió estratègica i el compromís amb els persones en els seus Premis del Turisme

  Els premis d'enguany han reconegut la trajectòria professional d'Antoni Mayor, president de la patronal hotelera HOSBEC; la innovació d'Hotel Cases Noves, del Castell del Castell de Guadalest;així com la rellevància professional en Turisme dels exalumnes Mar López González i Carolina Cortés García, ambdues treballadores del Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca.

 • Dilluns, 22
 • alicanteplaza

  Premis IUIT 2018

  El president de la patronal hotelera de Benidorm i la Costa Blanca (Hosbec), Toni Mayor, afronta la recta final del seu tercer mandat al capdavant del principal lobby sectorial de la província, que l'empresari pretén que siga l'últim. Major va ser triat per a rellevar a Pere Joan Devesa en 2008, i ha revalidat el càrrec en dues ocasions. La seua idea és retirar-se en 2020, quan vença l'actual mandat. En aquest context, l'Institut d'Estudis Turisticos (IUIT) de la Universitat d'Alacant (UA) va voler reconèixer la labor de Major, que l'any passat va adquirir dos hotels a Alacant i Elx per a eixir per primera vegada de la zona de les Marines, amb el Premi a la Trajectòria d'aquesta edició.

 • Divendres, 19
 • SMT

  Curs Smart màrqueting en turisme - #SmartMarketingCV

  En el marc de l'estratègia de transformació digital del sector turístic de la Comunitat Valenciana, engeguem el curs Smart màrqueting en turisme - #SmartMarketingCV. Aquesta formació, coordinada per l'Oficina d'Assistència Tècnica DTICV, se celebrarà els dimarts i dijous del 6 al 29 de novembre de 2018.

   

   

 • Dimecres, 17
 • logo Càtedra d'Estudis Carmencita

  PRIMERA JORNADA D'ESTUDIS INTERDISCIPLINARIS SOBRE GASTRONOMIA

  Les quatre ponències que conformen aquesta Primera Jornada d'Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia aborden aspectes que resulten claus per a entendre com té lloc la percepció dels sabors i alguns dels elements que determinen la cultura del gust i el seu impacte social. Des de la pluralitat conceptual i metodològica que ofereixen la neurogastronomía, la creativitat culinària i la reflexió històrica anirem descobrint com la gastronomia no és una ciència estàtica, està vinculada a la nostra manera de ser, viu marcada per un dinamisme constant que la porta a transformar-se al llarg del temps. El que avui és tradicional ahir va ser avantguardista, innovador i tal vegada tan qüestionat com puguen ser avui les cuines més avançades.

 • Dimarts, 16
 • Premis IUIT 2018

  PREMIS IUIT 2018

   

   

  VIDEO RESUM DEL LLIURAMENT DE PREMIS

   

  El dilluns, 15 d'octubre, a les 18:00 hores, en la Sala Multimèdia del Rectorat de la Universitat d'Alacant, va tenir lloc l'acte de lliurament dels Premis IUIT 2018, que en aquesta ocasió han reconegut la important labor a favor d'una de les nostres indústries bàsiques, el turisme, de professionals caracteritzats, en paraules del Director del IUIT, pel seu compromís amb les persones com a font de progrés, visió estratègica, capacitat de comunicació i de crear un clima que afavoreix la innovació, motivació i formació dels seus col·laboradors, experiència internacional i integració de diferents cultures, així com orientació al canvi i coherència entre els seus missatges i els seus comportaments.

  L'acte ha estat presidit pel Vicerector de Relacions Internacionals de la Universitat, prof. Juan Llopis, al que han acompanyat en la taula la Directora General de Turisme de la Generalitat Valenciana, Raquel Huete; el Vicepresident 1º de la Diputació i del Patronat de Turisme Costa Blanca, Eduardo Dolón; el director del IUIT, prof. José Luis Gascó; i el Secretari Acadèmic de l'Institut, prof. Josep Ivars.

  La presentació dels premiats ha sigut a càrrec d'Oscar Carrión, director del Màster en Adreça de Restaurants de la UA, per a Antoni Mayor; Francisco Juan Martínez, director de l'Invattur, per a Antonio Serrano i Sofia Alonso, representants de l'Hotel Cases Noves; i Fernando Vera, catedràtic de la Universitat d'Alacant i exdirector del IUIT, per a Mar López i Carolina Cortés; lliurats en tots els casos pel Vicerector de Relacions Internacionals de la UA, prof. Juan Llopis.

 • Dijous, 11
 • ECONOMIA COL·LABORATIVA

  Jornades Internacionals d'Economia Col·laborativa

  El 25 i 26 d'octubre, de 9,00h a 14,00 hores, se celebrarà en la Universitat d'Alacant (Edifici Germà Bernàcer) les Jornades Internacionals ¿Economia Col·laborativa? Transport i allotjament a debat que el seu objectiu és informar als assistents sobre els nous models de negoci relacionats amb la mobilitat i l'allotjament turístics, mitjançant un enfocament eminent pràctic de la mà de professionals especialitzats. La temàtica principal serà l'encaix jurídic, fiscal i laboral de les noves plataformes de transport i allotjament turístic, així com els seus principals impactes i propostes futures.

  INSCRIPCIÓ GRATUÏTA

  Per a inscriure't emplena aquest qüestionari.

 • Dimecres, 10
 • logo iuit

  OBERTA LA CONVOCATÒRIA PER A CONTRACTES PREDOCTORALES VINCULATS A PROJECTES R+D+i

  S'acaba d'obrir la convocatòria per a contractes predoctorales adscrits a projectes d'Excel·lència o Reptes del Ministeri de l'Economia, Indústria i Competitivitat de la convocatòria 2017 (actual Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats) entre els quals es troba el projecte Smart Tourism Planning, que es desenvolupa en l'Institut Universitari de Recerques Turístiques.

  El termini de presentació de sol·licituds acaba el 29 d'octubre de 2018 a les 15 hores.

  Tota la informació en el següent enllaç de Projectes Públics de la Universitat d'Alacant:

  http://aplicacionesua.cpd.ua.es/otri/cp/extracto.asp?id=82723

 • Dimecres, 3
 • DIARI INFORMACION

  Un bufe d'aire fresc

  «Una empresa social, en la definició utilitzada per Deloitte en l'informe referit, és una organització la missió de la qual combina el creixement dels ingressos i l'obtenció de beneficis amb la necessitat de recolzar i respectar el seu entorn i la xarxa de parts interessades»

 • Dimarts, 2
 • MARRIOT FITXA TALENT EN LA UA

  Marriot 'fitxa' talent en la UA: 15 estudiants del màster d'hotels es formaran a EUA

  La Universitat d'Alacant (UA) s'ha convertit en un dels centres de referència a tot el món per a formar als futurs professionals del sector turístic.

 • Dilluns, 1
 • Turisme de creuers

  Turisme de creuers

  Obert el termini d'inscripció per al curs "Turisme de creuers"

 • Lliurament de diplomes

  Lliurament de diplomes als 120 alumnes de màsters turístics en la Universitat d'Alacant

  La Universitat d'Alacant ha celebrat l'acte de clausura del curs 2017/2018 del Màster en Adreça de Restauració i F&B Hoteler, Màster en Adreça d'Hotels, Expert en Housekeeping i Expert en Turisme MICE

  Fotogalería en aquest enllaç

 • 7

  Premis de Turisme Ciutat de Benidorm 2018.

  L'Ajuntament de Benidorm, amb motiu del Dia Mundial del Turisme, ha fet lliurament dels Premis de Turisme "Ciutat de Benidorm" 2018.

  En aquests premis s'ha inclòs un esment especial a l'Institut Universitari de Recerques Turístiques, valorant amb açò la seua tasca investigadora i docent.

 • Tornar al tauler principal

IUIT· Institut Universitari d'Investigacions Turístiques


·Universitat d'Alacant
·Edifici Instituts Universitaris
·Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
·03690 - Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

Tel: 965 90 95 51

Fax: 965 90 95 52

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464