Saltar apartados
 • UA
 • IUIT
 • Inici - Notícies publicades en Desembre, 2019

Inici - Notícies publicades en Desembre, 2019

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Desembre, 2019
 • Dimecres, 18
 • RAQUEL HUETE

  Raquel Huete ,exposa les estratègies de destinacions intel·ligents davant l'OCDE

  Els passats 12 i 13 de desembre es va celebrar a Viena la Conferència Internacional sobre Turisme com a Catalitzador per al Desenvolupament Regional organitzat per l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE) a la qual va assistir com a ponent convidada Raquel Huete, professora de la Ua i membre del IUIT.

 • ACTE NADAL HOSBEC

  PRESÈNCIA DEL IUIT EN L'ACTE DE NADAL D'HOSBEC

  Presència del IUI en l'acte de nadal d'HOSBEC

  Acte on es va aprofitar la cita per a realitzar el tradicional balanç turístic, econòmic, polític i institucional amb el qual resumir tot un any d'activitat. A més, es va fer lliurament dels premis Hosbec a l'Excel·lència en Higiene Hídrica i en Higiene Alimentària.

  L'objectiu d'aquests premis és el donar visibilitat i reconeixement a l'esforç que el sector en general i aquests hotels en particular fa per a anar més enllà dels requeriments legals i aconseguir els més alts estàndards en matèria de seguretat alimentària i hídrica. Tal com va recalcar la secretària general d'Hosbec, Nuria Montes, "Només els professionals del sector sabem l'esforç que significa, tant en inversió com en gestió de les instal·lacions, per a complir amb els exigents requeriments sanitaris als quals estem sotmesos, i per a garantir la seguretat dels nostres clients".

  Les Distincions HOSBEC en Excel·lència en Higiene Hídrica i Higiene Alimentària es van lliurar a aquells establiments que han superat amb 'matrícula d'Honor' els màxims estàndards de qualitat i seguretat sanitària.

   

  A aquesta trobada van acudir representants del sector turístic, empresarial, polític i social de tota la Comunitat Valenciana. entre ells, acompanyant a Toni Mayor, president d'HOSBEC, el president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón; el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer i l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez. També van assistir Araceli Poblador, subdelegada del Govern; Agustín Almodóvar, Diputat Nacional i membre de la Comissió de Turisme del Congrés; Vicente Arques, Alcalde de L'Alfàs del Pi, Andrés Verdú, Alcalde de Villajoyos o Herick Campos, director general de Turisme. Laura Navarro, directora de l'aeroport d'Alacant i Joaquín Rodríguez Guerrero director de l'aeroport de València també van estar presents, al costat de més de 160 empresaris i professionals directament vinculats amb l'activitat turística.

  ENLACES PRENSA

  Diari Informació

  Diari informació

  Alacant Plaza

  Alacant Plaza

  Economia 3

 • Dijous, 12
 • ASSOCIACIÓ PROVINCIAL HOTELS ALICANT

  ASSOCIACIÓ PROVINCIAL D'HOTELS

  El passat 12 de desembre l'Associació Provincial d'Hotels i Allotjaments Turístics d'Alacant va celebrar el seu acte de Nadal.

  Francesc Colomer va destacar que "El turisme està en condicions per a elevar la veu per a reivindicar un espai de rellevància

 • FOTO CONGRÉS ..

  USTS COSTABLANCA | TORREVELLA 2019

  Amb la finalitat d'abordar la temàtica de l'esport i el turisme com una entitat pròpia que mereix ser tractada des d'una perspectiva professional i integradora.

  L'esdeveniment comptarà amb les ponències d'algunes de les figures més representatives i de major prestigi en l'organització d'esdeveniments esportius i turístics a nivell internacional, que aportaran les seues idees per a dinamitzar i consolidar el sector alhora que ens instruiran en l'organització de tota mena d'esdeveniments, des dels més modestos als grans actes esportius que reuneixen milers d'afeccionats i turistes.

 • REUNIÓ DE LA COMISSIÓ CÀTEDRA pedro zaragoza de la ua

  REUNIÓ DE LA COMISSIÓ DE SEGUIMENT DE LA CÀTEDRA D'ESTUDIS TURÍSTICS "PEDRO ZARAGOZA ORTS"

  La Universitat d'Alacant va acollir ahir als membres de la Comissió de seguiment de la Càtedra d'Estudis Turístics Pedro Zaragoza Orts de la Universitat d'Alacant. Per part de l'Ajuntament de Benidorm van assistir, el seu Alcalde, Antonio Pérez Pérez, i Mercedes Llorca Llinares; en representació d'Invat·tur, el seu director, Francisco Juan Martínez, i en representació de l'associació HOSBEC, Mayte García Córcoles. Per part de la Universitat d'Alacant van assistir Esther Algarra, Secretària General, Dolores Lozano, Sotssecretària General, Raul Ruiz, Degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, Juan Mesa, Degà de la Facultat de Filosofia i Lletres, i José Luís Gascó, Director de l'Institut d'Investigacions Turístiques.
  En la reunió, el director sortint de la Càtedra, Jorge Pereira, va presentar la memòria d'activitats i memòria econòmica del període 2018/19 i el director entrant de la Càtedra, Armando Ortuño, va presentar la proposta del programa d'activitats per a l'any 2020.
  Després de la reunió de la comissió mixta, es va procedir a l'acte de lliurament dels premis atorgats per la pròpia Càtedra, als millors Treballs Fi de Grau i Treballs Fi de Màster desenvolupats i defensats en la Universitat d'Alacant relacionats amb el sector turístic, al llarg del curs acadèmic 2018/2019.

 • Dimecres, 11
 • PREMIS CÀTEDRA PEDRO ZARAGOZA 2019

  PREMIS CÀTEDRA PEDRO ZARAGOZA 2019

  10/12/2019

  El passat dia 10 de desembre, es va fer lliurament dels Premis Treball Fi de Grau (TFG) i Treball Fi de Màster (TFM) 2019.

  Tota la informació sobre Premis TFG i TFM en la seua pàgina web

 • Dimecres, 4
 • logo UA

  MINISTERI TURISME, ASSIGNATURA PENDENT

  Article d'Adelaida Lillo Bañuls publicat pel Diari Informació el 4 de desembre de 2019

   

 • Dilluns, 2
 • ROLAND SCHEGG

  EL PROFESOR ROLAND SHEGG, VA OFERIR LA PONÉNCIA "Managing tourism in a world of global online platforms

   Roland Schegg, és professor del Tourism Research Institute de la University of Applied Sciencies of Western  Switzerlanda (Suïssa).

  Doctorat per la Universitat de Genève. Amb freqüència col·labora amb el govern suís en l'avaluació de projectes d'investigació i ha participat en el desenvolupament d'estratègies turístiques de diferents governs regionals i empreses privades al seu país. Membre del consell editorial de la revista Journal of Hospitality and Tourism Technology i European Journal of Tourism Research, ha editat diversos llibres, incloent les actes de la conferència ENTER, l'esdeveniment més important per a les tecnologies de la informació en turisme en el món.

  El professor, va oferir la ponència amb el títol  és “Managing tourism in a world of global online platforms”, durant el lliurament de premis 2019 de l'Institut Universitari d'Investigacions Turístiques, que es va celebrar el dilluns, 2 de desembre a la sala Multimèdia (edifici Rectorat ) a les 17.00 h.

 • Tornar al tauler principal

IUIT· Institut Universitari d'Investigacions Turístiques


·Universitat d'Alacant
·Edifici Instituts Universitaris
·Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
·03690 - Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

Tel: 965 90 95 51

Fax: 965 90 95 52

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464