Saltar apartados
 • UA
 • IUIT
 • Inici - Notícies publicades en Juliol, 2019

Inici - Notícies publicades en Juliol, 2019

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Juliol, 2019
 • Dimecres, 24
 • Tesi sobre Turisme 2

  Una tesi de la UA adverteix que les noves generacions mantenen els estereotips i rols de gènere en la indústria turística

  L'estudi presentat aquest dilluns en la Universitat d'Alacant per María Carmen Sigüenza ha analitzat a estudiants de Formació Professional d'Hostaleria i Turisme en un centre formatiu de Benidorm

  El treball dirigit per les professores Raquel Huete i Rosario Andreu proposa actuacions encaminades a corregir les desigualtats que ha identificat i promoure un futur més inclusiu i competitiu per a la indústria turística

 • Divendres, 19
 • Josep i Paco en la SER

  Debat sobre la situació actual del model vacacional de costa

  Els nostres companys de l'Institut Universitari de Recerques Turístiques (IUIT) Josep Ivars i Paco Femenia, van participar dimecres passat 17 de juliol en el programa Al ras d'À Punt Ràdio debatent sobre la situació actual del model vacacional de costa.

  Enllaç a l'enregistrament del programa:

  https://apuntmedia.es/va/a-la-carta/programes/escoltat-en-la-radio/al-ras/17-07-2019-primera-hora-

  El debat comença a partir del minut 9 de l'enregistrament.

 • Dimecres, 17
 • Doctorat Interuniversitari en Turisme

  DEFENSA DE TESI DEL PROGRAMA DE DOCTORAT EN TURISME

  Dilluns que ve, dia 22 de juliol, en el marc del Programa de Doctorat Interuniversitari en Turisme que organitza el IUIT, tindrà lloc l'acte públic de defensa de la tesi doctoral presentada per Sra. María del Carmen Sigüenza Poveda, amb el títol: "Estereotips i rols de gènere en l'alumnat dels cicles formatius de turisme davant la seua incorporació al mercat laboral", dirigida per les Dres. Raquel Huete Nieves i Rosario Andreu Guerrero.

  L'acte serà a les 12:30, en la Sala Vicens Vives de la Facultat d'Econòmiques, davant el següent tribunal:

  PRESIDENT: Dr. D. CAYETANO ESPILL MARÍN. Catedràtic d'Universitat.Universitat de Múrcia. Dpto. Geografia.

  SECRETÀRIA: Dra. Dª. MARÍA JOSÉ PASTOR ALFONSO. Professora Titular d'Universitat. Universitat d'Alacant. Dpto. Humanitats Contemporànies.

  VOCAL: Dra. Dª. ROSA MARÍA YAGÜE PERALES. Professora Titular d'Universitat. Universitat de València. Dpto. Economia Aplicada.

 • Dimarts, 16
 • Playser

  Una mirada a la Sociologia del Turisme

  Asseguts en la taula de corresponsals; Hans-Günter Kellner, Sarah Morris i Ana Fuentes xarren sobre el turisme des d'un punt de vista sociològic al costat de RAQUEL HUETE, professora titular de Sociologia de la Universitat d'Alacant i investigadora de l'Institut de Recerques Turístiques. Ens acompanya també l'escriptor Manuel Vicent per a tractar d'explicar com està la situació actual després de les eleccions generals.

 • Dilluns, 15
 • Màrqueting Digital i Comunicació per a Gestió de Destinacions Turístiques

  Màrqueting Digital i Comunicació per a la Gestió de Destinacions Turístiques

  S'engega la segona edició del "Curs Superior en Màrqueting Digital i Comunicació per a Destinacions Turístiques". Obert a tècnics en actiu, professionals i estudiants del sector turístic.

  Inscripcions a través de fundeun@ua.es

 • Dilluns, 1
 • Acte de Clausura en la Universitat de Màlaga

  ACTE DE CLAUSURA I GRADUACIÓ EN LA UNIVERSITAT DE MÀLAGA

   

   

  Divendres passat, 28 de juny, els professors Enrique Claver i Bartolomé Marco, membres del IUIT, van ser convidats a impartir una conferència en l'ACTE DE CLAUSURA I GRADUACIÓ DE L'ALUMNAT DE L'I EXPERT UNIVERSITARI EN TURISME MICE 2018-2019, en la Facultat de Turisme de la Universitat de Màlaga.

  La conferència portava per títol RENDIBILITAT I COMPETITIVITAT EN ELS DISTRICTES TURÍSTICS DE LA COSTA ESPANYOLA, en esment al XX Premie Tribuna Fitur-Jorge Vila Fradera.

 • SHANGAI

  CLASSIFICACIÓ SANGHAI A les MILLORS UNIVERSITATS

   

   

  Des de 2003 es publica la classificació d'Universitats del món, també coneguda com a Classificació de Shanghái (Academic Rànquing of World Universities, ARWU)

  Classifica les millors universitats del món tenint en compte indicadors tant de qualitat acadèmica com de recerca. Entre altres competències, té en compte el nombre d'investigadors altament citats, variables que puntuen fins a un 50% en la classificació general.

  En Hostaleria i Gestió Turística, la Universitat d'Alacant ocupa el 39 lloc del món.

  Des de l'Institut Universitari 'Investigacions Turístiques felicitem a tota la comunitat universitària que treballa en Turisme.

 • Tornar al tauler principal

IUIT· Institut Universitari d'Investigacions Turístiques


·Universitat d'Alacant
·Edifici Instituts Universitaris
·Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
·03690 - Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

Tel: 965 90 95 51

Fax: 965 90 95 52

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464