Saltar apartados
 • UA
 • IUIT
 • Inici - Notícies publicades en Juliol, 2020

Inici - Notícies publicades en Juliol, 2020

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Juliol, 2020
 • Divendres, 31
 • seminario online

  WEBINAR RECOPILACIÓ I ANÀLISI DE DADES SECUNDÀRIES EN INVESTIGACIÓ TURÍSTICA

  Webinar gratuït organitzat  pel Centre d'Investigació de Turisme i Hospitalitat dels EUA I Àsia en la Universitat de Temple i el Centre per a la Competitivitat de l'Economia del Visitant (CoVE) sobre la recopilació i l'anàlisi de dades secundàries en la investigació del turisme..

   Detalls de l'esdeveniment:

  10.00 AM EDT (GMT -4)
  Dimarts 4 d'agost de 2020
  Ideal per a investigadors de turisme i professionals de la indústria.
 • Dimarts, 7
 • Josep Ivars

  LA RECUPERACIÓ TURÍSTICA ARRIBARÀ EN 2023 I SERVIRÀ PER A MILLORAR EN LA LÍNEA VERDA I DIGITAL

   

  Article publicat en el periòdic informació  el  7 de juliol de 2020, que arreplega l'entrevista realitzada a Josep Ivars, professor titular de la Universitat d'Alacant, i membre de l'Institut Universitari d'Investigacions Turístiques.

  Josep Ivars considera que la crisi provocada pel covid-19 ha de servir per a «repensar» el model, fugir de la massificació i millorar la sostenibilitat i la digitalització.

  Article informació

 • Dilluns, 6
 • FOTO DIRECTOR IUIT

  DÉU MEU, DÓNA'M PACIÈNCIA...PERÒ JA!

   

  Article de José Luis Gascó Gascó ,Director del IUIT i del Club de les Bones Decisions, publicat en la revista Economia 3, el 6 de juliol de 2020.

  A destacar de la paraules de Gascó:

  "Necessitem mirada llarga i pas curt. Visió a llarg i atenció al curt termini. Revisió en molts casos del nostre model de negoci per a adaptar-lo a les noves circumstàncies provisionals -o definitives"

   

 • Dijous, 2
 • universitat

  LA UNIVERSITAT D'ALACANT ESCALA EN EL RÁNKING DE SHANGAI I SE SITUA ENTRE LES MILLORS DEL MÓN EN ESTUDIS DE TURISME

  El Rànquing Acadèmic d'Universitats del Món (ARWU) Academic Rànquing of World Universities), també conegut com a Classificació de Shanghái (Xangai Rànquing) que presenta anualment a les 500 millors universitats del món sent considerada una de les classificacions més conegudes mundialment, destaca a la Universitat d'Alacant, en la seua classificació, ocupant el lloc 31 del món i el lloc 2 d'Espanya, aprovant amb nota en els rànquings internacionals,

  És de destacar que la Universitat d'Alacant és considerada com una institució pública dinàmica i acollidora amb un compromís de llarga data amb el desenvolupament social i la innovació, dues de les seues característiques identificatives. La institució Alacantina actualment ofereix nombrosos títols de pregrau i postgrau completament adaptats a les necessitats del mercat laboral en constant evolució. Dissenyat sota les premisses de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES), oferint títols actuals que donen suport a l'equilibri necessari entre la teoria i la pràctica per a completar la formació de futurs professionals.

  La Universitat d'Alacant compta amb l'últim en tecnologia disponible per als seus estudiants, així com d'un ampli nombre de docents que dediquen el seu esforç a la universitat i utilitzen els mètodes d'ensenyament més avançats per a guiar, motivar i encoratjar en els processos d'avaluació contínua.

  Consta de programes de doctorat interessants per a aquells que decideixen triar una carrera acadèmica o d'investigació, així com cursos de mestratge professional i cursos especialitzats en tots els camps del coneixement. La mobilitat dels estudiants i la investigació es considera essencial en el procés d'aprenentatge-ensenyament.

  Amb un dels campus més atractius d'Espanya per la seua qualitat ambiental i arquitectura moderna, la Universitat d'Alacant dóna suport a una educació completa que es complementa amb l'art, la música, la cultura i l'esport. A més de comptar amb museu propi, posseeix unes instal·lacions esportives de primera classe, un campus universitari amb més d'un milió de metres quadrats i una xarxa de seus universitàries repartides per la província d'Alacant d'acord amb la idiosincràsia de cada regió, i tot això fa que la Universitat d'Alacant siga Una ciutat de coneixement i benestar oberta a tothom. 

  Notícia d'Actualitat Universitaria

 • Tornar al tauler principal

IUIT· Institut Universitari d'Investigacions Turístiques


·Universitat d'Alacant
·Edifici Instituts Universitaris
·Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
·03690 - Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

Tel: 965 90 95 51

Fax: 965 90 95 52

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464