Saltar apartados

Inici - Notícies publicades en Maig, 2020

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Maig, 2020
 • Dijous, 28
 • logo iuit

  ELS 150 PROFESSIONALS MÉS INFLUENTS DEL TURISME ESPANYOL SEGONS SESGETUR

   

  El professor José Fernando Vera Rebollo, ha sigut nomenat, com un dels professionals més influents del sector turístic d'Espanya en el rànquing SERGESTUR

  En el mateix rànquing també es troben, Oscar Carrión, director del Màster de Direcció de Restaurants i Daniel Agar, coordinador acadèmic del Màster en Direcció d'Hotels del IUIT de la Universitat d'Alacant

  ¡L´enhorabona a tots trés!

 • Dimecres, 27
 • FOTO DIRECTOR IUIT

  LIDERAR EN TEMPS DE CRISI

  Article de José Luis Gascó Gascó , Director de l'IUIT i del Club de les bones decisions, publicat en la revista Economía 3, el 27 de maig de 2020.

  Ressaltem una cita de Gasco:

  . Els directius, com tots els treballadors, són importants, sens dubte, sense ells el dia a dia de les empreses no funcionaria, i sense dia a dia no hi ha futur.

 • Dimecres, 13
 • NOU LOGO INVATUR

  INFORME IMPACTE COVID-19 S/SECTOR TURÍSTIC DE LA COMUNITAT VALENCIANA

  Teniu disponible l'enllaç a l'Informe IMPACTE COVID-19 SOBRE SECTOR TURÍSTIC DE LA COMUNITAT VALENCIANA, amb les dades actualitzades el mes d'Abril.

  Esperem que siga del vostre interès.

 • Dimarts, 12
 • webinar obrir o no obrir

  DIVENDRES 15 DE MAIG | 9.00 A 10.00 | WEBINAR | OBRIR O NO OBRIR, AQUEIXA ÉS LA QÜESTIÓ. CLAUS PER A CALCULAR QUAN S'HA D'INICIAR L'ACTIVITAT EN CANAL HORECA

  Divendres que ve  15 de maig, de 9.00 a 10.00, es durà a terme el Webinar «Obrir o no obrir, aqueixa és la qüestió. Claus per a calcular quan s'ha d'iniciar l'activitat en canal HORECA»

  Obrir o no obrir, aquesta és la qüestió. En aquestes fases de desescalada cap a la “nova normalitat” del COVID-19, la rendibilitat d'un negoci de restauració transcorre per la revisió i control dels diferents indicadors de vendes i costos de l'establiment. Conèixer en profunditat aquests indicadors i les diferents variables ens permetrà prendre una decisió de la viabilitat de l'inici de l'activitat del nostre negoci.

  En aquest webinar analitzarem diferents aspectes perquè els gestors/propietaris dels establiments del canal HORECA valoren totes les possibilitats i tinguen present les diferents variables que afecten aquest nou escenari d'una exhaustiva gestió i control.

  La sessió serà impartida per Gabriel Mayol, amb més de 15 anys d'experiència en les àrees d'Hospitality i Management, actualment Responsable de compres d'aliments i begudes en la cadena Hotels Globals, professor del Grau de Turisme de la Universitat de les Illes Balears i formador en altres universitats espanyoles.

  INSCRIPCIÓ

 • Dilluns, 11
 • revestisca investigacions turístiques

  PUBLICACIÓ Nº19 REVISTA INVESTIGACIONS TURÍSTIQUES

  Teneis disponible la publicació núm.19 de la revista Investigaciones Turísticas, que com sempre presenta una gran qualitat en els articles i excel·lent treball d'edició.

  Accés a la publicació

 • notícia economia 3

  La IA, fonamental en la tornada del turisme: "Hay que posar-la al servei de les persones"

  Entrevista realitzada per la revista Economía 3 a Francesc , secretari autonòmic de Turisme, el qual destaca que la Intel·ligència Artificial (IA) serà clau . L'important és garantir la seguretat de l'usuari i, probablement, és el millor moment per a aplicar tota la tecnologia possible al servei de les persones.

  també va ser entrevistat , director de l'Instituto d'Investigacions Turístiques, que destaca la importància d'apel·lar a la "Consciència ètica i a la seguretat ciutadana."

  Notícia publicada per Economia 3 el 11/05/2020

 • Dilluns, 4
 • FOTO DIRECTOR IUIT

  El turisme després del COVID-19

   Article publicat en la revista Economia 3, el 3 de maig de 2020, de José Luis Gascó Gascó, Director de l'Institut Universitari d'Investigacions Turístiques de la Universitat d'Alacant

  Entre altres coses l'article parla sobre la situació actual del turisme després del coronavirus, el ressorgir del turisme de proximitat i el què caldria fer des d'ara i fins al control real de l'emergència sanitàriame.

  GrausTurismeTurisme + ADE (TADE)
 • Dissabte, 2
 • llibre digital

  Llibre gratuït descarregable sobre eines digitals per a treballar en equip

  Durant aquests dies de confinament tots ens hem adonat de l'enorme importància dels temes digitals per a l'èxit del treball diari. En aquest sentit, un grup de professors han elaborat un llibre amb una recopilació d'eines digitals que cada vegada seran més necessàries per a aquells alumnes que pretenguen treballar en empreses privades i organitzacions en general. Es tracta d'eines que en un breu espai de temps qualsevol professional haurà de conèixer, perquè seran comunes en qualsevol equip de treball.

  Són aplicacions que tenen una versió gratuïta, que permeten l'autoaprenentatge de l'alumne, i que només tenen versió de pagament quan són usades per grans empreses.

  La intenció no és que els alumnes les sàpien utilitzar totes, sinó que almenys coneguen la seua existència, estiguen interessats a aprofundir en el seu maneig i puguen lluir-se en una entrevista de treball.

  El llibre s'ha publicat amb els logos de la Facultat de Dret, Facultat d'Econòmiques i Institut de Turisme, ja que es dirigeix a aquests alumnes.

  enllaç per a descarregar gratuïtament.

  GrausTurismeTurisme + ADE (TADE)
 • Tornar al tauler principal

IUIT· Institut Universitari d'Investigacions Turístiques


·Universitat d'Alacant
·Edifici Instituts Universitaris
·Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
·03690 - Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

Tel: 965 90 95 51

Fax: 965 90 95 52

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464