Saltar apartados
 • UA
 • IUIT
 • Inici - Notícies publicades en Juliol, 2020

Inici - Notícies publicades en Juliol, 2020

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol
Notícies publicades en Juliol, 2020
 • Dijous, 2
 • universitat

  LA UNIVERSITAT D'ALACANT ESCALA EN EL RÁNKING DE SHANGAI I SE SITUA ENTRE LES MILLORS DEL MÓN EN ESTUDIS DE TURISME

  El Rànquing Acadèmic d'Universitats del Món (ARWU) Academic Rànquing of World Universities), també conegut com a Classificació de Shanghái (Xangai Rànquing) que presenta anualment a les 500 millors universitats del món sent considerada una de les classificacions més conegudes mundialment, destaca a la Universitat d'Alacant, en la seua classificació, ocupant el lloc 31 del món i el lloc 2 d'Espanya, aprovant amb nota en els rànquings internacionals,

  És de destacar que la Universitat d'Alacant és considerada com una institució pública dinàmica i acollidora amb un compromís de llarga data amb el desenvolupament social i la innovació, dues de les seues característiques identificatives. La institució Alacantina actualment ofereix nombrosos títols de pregrau i postgrau completament adaptats a les necessitats del mercat laboral en constant evolució. Dissenyat sota les premisses de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES), oferint títols actuals que donen suport a l'equilibri necessari entre la teoria i la pràctica per a completar la formació de futurs professionals.

  La Universitat d'Alacant compta amb l'últim en tecnologia disponible per als seus estudiants, així com d'un ampli nombre de docents que dediquen el seu esforç a la universitat i utilitzen els mètodes d'ensenyament més avançats per a guiar, motivar i encoratjar en els processos d'avaluació contínua.

  Consta de programes de doctorat interessants per a aquells que decideixen triar una carrera acadèmica o d'investigació, així com cursos de mestratge professional i cursos especialitzats en tots els camps del coneixement. La mobilitat dels estudiants i la investigació es considera essencial en el procés d'aprenentatge-ensenyament.

  Amb un dels campus més atractius d'Espanya per la seua qualitat ambiental i arquitectura moderna, la Universitat d'Alacant dóna suport a una educació completa que es complementa amb l'art, la música, la cultura i l'esport. A més de comptar amb museu propi, posseeix unes instal·lacions esportives de primera classe, un campus universitari amb més d'un milió de metres quadrats i una xarxa de seus universitàries repartides per la província d'Alacant d'acord amb la idiosincràsia de cada regió, i tot això fa que la Universitat d'Alacant siga Una ciutat de coneixement i benestar oberta a tothom. 

  Notícia d'Actualitat Universitaria

 • Tornar al tauler principal

IUIT· Institut Universitari d'Investigacions Turístiques


·Universitat d'Alacant
·Edifici Instituts Universitaris
·Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
·03690 - Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

Tel: 965 90 95 51

Fax: 965 90 95 52

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464