Saltar apartados

Inici - Notícies publicades en Febrer, 2018

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018
Gener / Febrer
Notícies publicades en Febrer, 2018
 • Dimarts, 20
 • XV EDICIÓ GUIA TURÍSTIC

  XV Edició Programa de Postgrau en Guia Turístic i Interpretació del Patrimoni

  Han passat ja anys des que iniciem una col·laboració entre Empresa i Universitat; al final, ha resultat una relació entre persones que cerquen, cadascuna des del seu sector, oferir un servei de qualitat: siga des de Condor Vacances, Orizonia, Special tours, Projecte Europa o Bist.

  Malgrat els avatars del temps, aquesta relació no ha fet més que enfortir-se i per açò resulta just festejar aquesta aliança.

  Agraïm, com sempre la vostra amabilitat i generós interès.

 • Dilluns, 19
 • AMBAIXADORS D'HOSPITALITAT

  DIA INTERNACIONAL DEL GUIA DE TURISME: AMBAIXADORS DE L'HOSPITALITAT


  Dimecres que ve, 21 de febrer, de 17.00 h. a 19.00 h. celebrem el Dia internacional del Guia de Turisme.

  Lloc Sala de conferències de la Seu Universitària d'Alacant (C/ Sant Fernando, 40)

  Esperem comptar amb la vostra presència

 • Dijous, 15
 • IV CITR

  IV CONGRÉS INTERNACIONAL DE TURISME RESIDENCIAL

  Se celebrarà en la Universitat d'Alacant (Espanya) els dies 13, 14 i 15 de setembre de 2018. (Veure Plànol d'Ubicació)

  Aquest Congrés té com a objectiu la difusió i l'intercanvi dels coneixements i de les recerques que en l'actualitat s'estan realitzant des de la perspectiva de l'urbanisme turístic en general i del turisme residencial en particular.

 • Setmana Turisme Responsable

  La Universitat d'Alacant trau el Turisme al carrer aquest cap de setmana en la II edició FUTUR en el centre de la ciutat

  Més d'un centenar d'estudiants de quart curs del grau en Turisme de la Universitat d'Alacant han organitzat la Primera Setmana del Turisme Sostenible i Responsable. Amb una programació extensa i variada, aquest gran esdeveniment se celebra els dies 16, 17 i 18 de febrer en diferents espais del centre de la ciutat, que són la Seu Universitària del carrer Sant Fernando 40, la Sala Sèneca i l'hotel ABBA Centrum. La Primera Setmana conté en sí tres micro esdeveniments denominats la II edició de FUTUR - Fira Universitària de Turisme, l'III Esdeveniment Acadèmic del Turisme i la IV Trobada entre Professionals del Sector Turístic. Els esdeveniments estan enfocats a destinataris diferents: professors i alumnes, un altre esdeveniment de caràcter més professional i un tercer esdeveniment més lúdic, com és la II Fira de Turisme, per a gaudir tota la família i els xiquets.

 • Dimecres, 14
 • LLIBRES GRATIS

  DESCÀRREGA GRATUÏTA D'INFORMES

  Selecciona la publicació que t'interesse i clica en DESCÀRREGA; facilita'ns el teu nom, cognoms i  correu electrònic i et donarem accés als nostres informes i a les activitats vinculades a l'Institut Universitari de Recerques Turístiques.

 • Dilluns, 12
 • corts valencianes

  Projecte de Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat de la Comunitat Valenciana

  Un dels objectius generals del projecte de Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat és dotar a la Comunitat Valenciana d'una Llei innovadora que, prenent en consideració les disposicions del Codi Ètic Mundial per al turisme, la diferencie d'altres destinacions.

  El passat 30 de gener va intervenir el nostre director, José Luis Gascó en la fase de participació ciutadana del procediment del Projecte de llei.

 • Diumenge, 11
 • Any saludable

  Un estudi de la UA recomana a l'Alfàs recolzar la creació d'un clúster local sobre turisme de salut

  L'estudi de l'Institut Universitari de Recerques Turístiques, realitzat per María Reyes González Ramírez, Francisco Monllor Fuster, José Luis Gascó Gascó i Juan Llopis Taverner, recomana al municipi que recolze la creació d'un clúster local sobre turisme de salut i benestar.

 • Divendres, 9
 • Kristín Loftsdóttir

  Conferència de la professora convidada: Kristi Loftsdóttir

  En el marc de les activitats del Grup de Planificació i Gestió sostenible del turisme, la professora Pitu Espès ha organitzat una conferència de la professora convidada en la Universitat d'Alacant: Kristin Loftsdóttir, professora d'Antropologia Cultural de la Universitat d'Islàndia, amb el títol: %u201CImagining Exotic Iceland: Economic Crash and the Creation of Iceland as a Tourism Destination", que tindrà lloc dimarts que ve 13 de febrer en l'Aulari 2, aula 0D13. La conferència està oberta a tots els membres del IUIT que desitgen assistir.

 • XVIII Jornades lusità-espanyoles

  XVIII Jornades lusità-espanyoles

  Entre el 7 i 10 de febrer de 2018, se celebren XXVIII Jornades Lusità-Espanyoles de Gestió Científica, que enguany tenen lloc en Guarda (Portugal), sota el lema %u201CInterioritat i Competitivitat: Desafiaments Globals de la Gestió%u201D.

  Formen part del Comitè Científic els següents membres del nostre Institut: José Luis Gascó, Bartolomé Marco, Enrique Claver, Francisco García, Juan Llopis, María Mercedes Úbeda, María Reyes González i Vicente Sabater.

 • Associació Biar

  Associació per al desenvolupament del Turisme Industrial

  La setmana passada es va celebrar una reunió en el municipi de Biar, en la qual van estar presentes representants de diversos municipis de l'Alt i Mitjà Vinalopó i d'i de la Foia de Castalla amb la intenció d'impulsar la creació d'una associació per al desenvolupament del turisme industrial en aquestes comarques.

 • Taller hospitalitat mediterrània

  Taller d'Hospitalitat Mediterrània

  Els Tallers sobre Hospitalitat Mediterrània, impulsats per l'Agència Valenciana de Turisme, aniran desenvolupant-se en diversos llocs de la Comunitat Valenciana al llarg de tot l'any.

  Un dels primers ha sigut realitzat per alumnat del Grau de Turisme, en companyia de la nostra investigadora, Charo Navalón

 • Dimarts, 6
 • Fòrum turisme 2018

  Fòrum de turisme amb un enfocament cap al client internacional i la gestió immobiliària associada al turisme

  El pròxim 21 de febrer tindrà lloc a Benidorm el Fòrum Alacant Plaza dedicat a analitzar el client internacional en els sectors immobiliari i turístic. Entre altres temes es debatrà sobre els reptes que planteja la gestió i el finançament en el sector immobiliari, així com els que planteja la reconversió i el finançament en el sector turístic.

  L'esdeveniment tindrà lloc:

  - A partir de les 9 h en l'Hotel Alce Club & Spa.

  Els participants han de confirmar la seua assistència:

  -
  Per correu electrònic: foroap@alicanteplaza.es
  - Per telèfon : 963536966

 • Divendres, 2
 • DIARI INFORMACION

  Economia de confiança

  Article publicat en Diari Informació per José Luis Gascó, Director del IUIT

  La revolució de l'economia ha suposat l'avanç de les tecnologies basades en internet i la seua capacitat de relacionar entitats, empreses i persones

 • Curs d'expert en housekkeeping

  Curs Expert en Housekeeping

  Gestió de pisos i neteja en allotjaments

 • Expert en Turisme MICE

  Curs d'Expert en Turisme MICE

  Gestió i venda de reunions, incentius, congressos i exposicions

 • Tornar al tauler principal

IUIT· Institut Universitari d'Investigacions Turístiques


·Universitat d'Alacant
·Edifici Instituts Universitaris
·Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
·03690 - Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

Tel: 965 90 95 51

Fax: 965 90 95 52

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464