Saltar apartados

Inici

 

IUIT
Investigación
Estudios

 NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS 

Subscriu-te al nostre tauler de notícies i et mantindrem informat per correu electrònic


ENVIAMENT DE NOTÍCIES A IUIT

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

23/03/2018
Càtedra d'Estudis Turístics Pedro Zaragoza

Hem obert la web de la Càtedra d'Estudis Turístics Pedro Zaragoza. Anirem actualitzant-la sistemàticament.

La Càtedra d'Estudis Turístics %u201CPedro Zaragoza Orts%u201D té per objecte l'anàlisi, la recerca i la docència de la realitat, problemàtica i perspectives de les empreses i destinacions turístiques en general, des de tots els punts de vista que s'estimen rellevants, ocupant-se de desenvolupar el programa formatiu i les tasques de recerca que contribuïsquen a millorar la formació i coneixements en aquesta matèria.

15/03/2018
Guia d'Implantació de Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana

La Guia d'Implantació de Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana és una eina de suport per a les destinacions que cerquen evolucionar la seua planificació i gestió seguint els paràmetres del model DTI de la Comunitat Valenciana.

Més informació sobre l'estratègia #DTICV

15/03/2018
Jornades internacionals sobre noves tendències d'allotjament turístic i transport

Se celebrarà 24 i 25 d'abril de 2018, de 9.00 a 14.00 hores en el Saló d'Actes Alfredo Orts (Edifici Optica i Optometria) de la Universitat d'Alacant

08/03/2018
II CONGRÉS INTERNACIONAL DE SOCIOLOGIA I ANTROPOLOGIA DEL TURISME

Amb l'objectiu de reunir a investigadors del turisme que presten una especial atenció a les seues repercussions socials i culturals, es va celebrar en la Universitat d'Alacant els dies 1 i 2 de març de 2018 l'II Congrés Internacional de Sociologia i Antropologia del Turisme. El Saló d'Actes de l'Aulari II va rebre a més de dos-cents participants, professors i investigadors procedents de dotze països diferents.

07/03/2018
Per què moren les empreses?

Article publicat en Diari Informació per José Luis Gascó, Director del IUIT

Aconseguir el compromís qualificat de tots en l'empresa juga, per tant, un paper fonamental en la continuïtat en el temps, en l'èxit sostingut de la companyia.

06/03/2018
El professor Jorge Pereira Moliner és el nou director de la Càtedra Pedro Zaragoza

Jorge Pereira Moliner ha rebut l'aval unànime de la comissió de seguiment que formen a més de la Universitat d'Alacant a través de la Facultat de Ciències Empresarials i Econòmiques, la patronal hotelera Hosbec, l'Agència Valenciana de Turisme i l'Ajuntament de Benidorm.

05/03/2018
Coneix tots els projectes de recerca que impulsa la UA

La Universitat d'Alacant segueix desenvolupant una intensa activitat investigadora que contribueix a la generació i transferència de coneixement i, per tant, al progrés de la societat.

02/03/2018
Inclusion of Roma and Migrants in Schools (RoMigSc)

El Projecte RoMigSc pretén encarar la inclusió dels xiquets immigrants i d'ètnia gitana en el seu ambient d'aprenentatge (amb el suport de professors i voluntaris), així com promoure l'interès de la joventut en general pel voluntariat (fins i tot a través del reconeixement formal del seu treball). El projecte, al seu torn, recolza iniciatives per a la millora en la inclusió de xiquets d'ètnia gitana i immigrants en el terreny del voluntariat mitjançant la identificació de grups interessats, incloent els legisladors.

26/02/2018
Cursos d'Expert Universitari
Arranquen els Cursos d'Expert Universitari en Turisme Mice i Housekeeping, amb la presència del secretari autonòmic de turisme, Francesc Colomer, José Luis Gascó Director de l'Institut Universitari de Recerques Turístiques i representants de les tres associacions col·laboradores, HOSBECAssociació Provincial d'Hotels i Allotjaments Turisticos d'Alacant i Asego.
22/02/2018
Ambaixadors de l'Hospitalitat

L'Institut Universitari de Recerques Turístiques que organitza el Postgrau en Guies turístics i Interpretació del patrimoni va desenvolupar ahir, Dia Internacional del Guia de Turisme, una Taula Redona sobre el concepte Hospitalitat mediterrània, entorn de la figura del "Guia de Turisme com a Ambaixador d'hospitalitat". En aquesta activitat va participar la Directora General de Turisme Raquel Huete, juntament amb professionals del sector i representants de les associacions de guiat turístic de la Comunitat Valenciana.

15/02/2018
IV CONGRÉS INTERNACIONAL DE TURISME RESIDENCIAL

Se celebrarà en la Universitat d'Alacant (Espanya) els dies 13, 14 i 15 de setembre de 2018. (Veure Plànol d'Ubicació)

Aquest Congrés té com a objectiu la difusió i l'intercanvi dels coneixements i de les recerques que en l'actualitat s'estan realitzant des de la perspectiva de l'urbanisme turístic en general i del turisme residencial en particular.

14/02/2018
DESCÀRREGA GRATUÏTA D'INFORMES

Selecciona la publicació que t'interesse i clica en DESCÀRREGA; facilita'ns el teu nom, cognoms i  correu electrònic i et donarem accés als nostres informes i a les activitats vinculades a l'Institut Universitari de Recerques Turístiques.

12/02/2018
Projecte de Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat de la Comunitat Valenciana

Un dels objectius generals del projecte de Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat és dotar a la Comunitat Valenciana d'una Llei innovadora que, prenent en consideració les disposicions del Codi Ètic Mundial per al turisme, la diferencie d'altres destinacions.

El passat 30 de gener va intervenir el nostre director, José Luis Gascó en la fase de participació ciutadana del procediment del Projecte de llei.

 

 

 

IUIT· Institut Universitari d'Investigacions Turístiques


·Universitat d'Alacant
·Edifici Instituts Universitaris
·Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
·03690 - Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

Tel: 965 90 95 51

Fax: 965 90 95 52

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464