Saltar apartados
  • UA
  • IUIT
  • Cursos d'especialització en Cuina i Gastronomia Mediterrània

Cursos d'especialització en Cuina i Gastronomia Mediterrània

 

Cuina i Gastronomia Mediterrània

La dieta mediterrània ha sigut recentment reconeguda per la UNESCO com a patrimoni cultural immaterial, una decisió que reforça l'objectiu d'establir-la com a estil de vida de referència.

Curs resultat de la unió entre el CdT i la Universitat d'Alacant.

Cuina mediterrànea

 PROGRAMA

Menú

Formadors

  • David Ariza i Antonio Llorens

 

Menú confeccionat, escandallado i realitzat per l'alumnat de cuina i sala Mediterrània, sent utilitzades una varietat de tècniques realitzades durant el curs.

Cuina

  • Magdalena Carretero Carretero
  • Justo Manuel de l'Amo Hernández
  • Trinidad Llorens Martínez
  • Vicenta Martínez Català
  • Jalil Gibran Montilla Álvarez
  • Juan Antonio Peco García
  • Ramón Francisco Sempere Escolano
  • Ronald Deimar Soto La Font

Sala

  • Adán Acampora Tormás
  • Daniele Bardavi
  • Pedro Blesa Marín
  • Germán Fernández balboa
  • María Teresa González García
  • María Fernanda Narango Silva
  • Marilyn Rodríguez Leal
  • María isabel Segelles Crespo
  • Emil Stepanyan Nalbandyan

 

IUIT· Institut Universitari d'Investigacions Turístiques


·Universitat d'Alacant
·Edifici Instituts Universitaris
·Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
·03690 - Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

Tel: 965 90 95 51

Fax: 965 90 95 52

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464