Saltar apartados
 • UA
 • IUIT
 • Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea

Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea

 

Com a conseqüència de l'aplicació, a partir del 25 de maig de 2018, del Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea, l'Institut Universitari de Recerques Turístiques de la Universitat d'Alacant (IUIT d'ara endavant) ha actualitzat les seues Polítiques de Privadesa.

El Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, aplicable en tots els països de la Unió Europea, cerca reforçar la seua intimitat i privadesa, així com augmentar la informació que va a tenir sobre com s'estan utilitzant les seues dades personals.

Per açò li demanem que llegeixi detingudament la informació bàsica que li indiquem a continuació sobre Protecció de Dades. Si desitja major informació sobre aquest tema, estem a la seua disposició.

 

Responsable

Institut Universitari de Recerques Turístiques. Universitat d'Alacant %u2013 CIF: Q0332001G , Dir. Postal: Carretera Sant Vicent del Raspeig s/n, 03690, Sant Vicent del Raspeig (Alacant), Telèfon: +34 965 90 95 51, E-mail: iuit@ua.es

Dades de contacte del delegat/a en protecció de dades

M. Teresa Cantó López

dpd@ua.es

Finalitats

Tractarem les seues dades per a la gestió administrativa, comptable i fiscal així com per a finalitats promocionals i informatius.

Conservació

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantinga la relació amb l'entitat i no se sol·licite la seua supressió per l'interessat, seran conservats conforme als terminis legals establits en matèria fiscal i comptable, prenent com a referència l'última comunicació.

Emplene aquest qüestionari si desitja contactar amb nosaltres per aquest motiu.

Decisions

L'Institut NO prendrà decisions automatitzades, perfils o lògica aplicada a les seues dades.

Legitimació

A causa que, per a l'execució del nostre treball, tant en recerca com en docència, és necessari contactar amb vostè, la comunicació de dades personals és un requisit legal o contractual i necessari. S'informa a l'interessat que està obligat a facilitar les dades personals, i així mateix que les conseqüències de no fer-ho poden suposar la no prestació del servei sol·licitat.

Cessió

Les dades facilitades a l'Institut Universitari de Recerques Turístiques no seran cedits ni transferits, salve per obligació legal.

Drets

L'interessat pot exercir els següents drets:

 • Dret a sol·licitar l'accés a les seues dades personals.
 • Dret a sol·licitar la seua rectificació o supressió.
 • Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament.
 • Dret a oposar-se al tractament.
 • Dret a la portabilitat de les dades.
 • Dret a retirar el consentiment prestat.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seues dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seua supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguen necessaris per a les finalitats que van ser arreplegats.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seues dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions. En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seua situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seues dades. En aquest cas, l'entitat, deixarà de tractar les dades, salve per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que açò afecte a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seua retirada.

Per a açò podrà emprar els formularis habilitats per l'Institut, o bé dirigir un escrit a Institut Universitari de Recerques Turístiques. Universitat d'Alacant %u2013 CIF: Q0332001G , Dir. Postal: Carretera Sant Vicent del Raspeig s/n, 03690, Sant Vicent del Raspeig (Alacant), Telèfon: +34 965 90 95 51, també pot enviar un email a: iuit@ua.es

En cas que senta vulnerats els seus drets pel que concerneix la protecció de les seues dades personals, especialment quan no haja obtingut satisfacció en l'exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

En compliment del previngut en l'article 21 de la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, si vostè no desitja rebre més informació sobre els nostres serveis, pot donar-se de baixa en la següent adreça de correu electrònic de l'entitat, indicant en l'assumpte %u201CNo enviar correus%u201D.

Procedència de dades

Les dades personals que tractem en l'Institut procedeixen directament de vostè.

Les categories de dades que es tracten són: (No es tracten de dades especialment protegides)

 • Dades d'identificació
 • Codis o claus d'identificació
 • Adreces postals o electròniques
 • Informació sobre la seua activitat en formació vinculada a l'Institut.
 • Dades econòmiques vinculades als seus contractes.

 

IUIT· Institut Universitari d'Investigacions Turístiques


·Universitat d'Alacant
·Edifici Instituts Universitaris
·Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
·03690 - Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

Tel: 965 90 95 51

Fax: 965 90 95 52

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464