Saltar apartados
 • UA
 • IUIT
 • Premis a la Trajectòria, a la Innovació i a la Rellevància Professional en Turisme

Premis a la Trajectòria, a la Innovació i a la Rellevància Professional en Turisme

 

L'any 2011, l'Institut Universitari d'Investigacions Turístiques de la Universitat d'Alacant va reprendre el lliurament anual de distincions a reconeguts professionals del sector turístic, com ja venia fent anteriorment  l'extinta Escola Oficial de Turisme, entre que els seus premiats figuren Pedro Zaragoza Orts,  creador de Benidorm com a destinació turística paradigmàtica,  i   José Orts Serrano, artífex de l'Hotel Hort del Capellà, d'Elx.

En aquesta nova etapa, es van instaurar dos premis anuals per a reconèixer la labor d'agents i empreses del sector turístic de la Costa Blanca. Aquests dos premis reconeixen la Trajectòria Turística i la Innovació en Turisme.

El premi a la Trajectòria professional en el sector turístic recau en empreses o persones vinculades a aquest sector, no relacionades amb la vida política ni amb el vessant acadèmic, amb una llarga i acreditada activitat professional.

Per la seua banda, el premi a la Innovació en Turisme reconeix a empreses o persones que han obert i impulsat nous models de negoci innovadors i d'èxit o que apliquen la innovació a la gestió dels seus establiments, marcant nous camins i formes de fer en el turisme.

En l'edició del 2016 s'amplian els guardons amb la creació del Premi a la Rellevància Professional en Turisme d'exalumnes de la Universitat d'Alacant.

PREMIS IUIT 2017

Dimarts 14 de novembre, a les 17:00 hores, en el Saló de Graus de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat d'Alacant, va tenir lloc l'acte de lliurament dels Premis IUIT 2017.

Premi a la Trajectòria Professional en Turisme

Premi a la Innovació Turística

 

 

Premi a la Rellevància Professional en Turisme d'exalumnes de la Universitat d'Alacant

 

 

ANYS ANTERIORS

PREMI A LA RELLEVÀNCIA PROFESSIONAL

 PREMI A LA TRAJECTÒRIA TURÍSTICA

 PREMI A LA INNOVACIÓ

 • 2016

 • 2015

  Sha Wellness Clinic, Alfredo Bataller, un referent internacional en turisme de salut a L'Albir, una idea diferent per a un turisme molt exigent.

  Acte de lliurament

 • 2014

  Kiko Moya del restaurant L'Escaleta i el museu MARQ van ser reconeguts amb el premi a la Innovació en Turisme.

 • 2013

  Hotel del Joguet d'Ibi, un singular hotel tematizado situat a l'interior d'Alacant.

 • 2012

  Doblement atorgat a Cellers Salvador Poveda, de Monòver, pel seu producte d'enoturismo; i al Càmping Internacional La Marina, d'Elx, en atenció als seus processos de gestió i comercialització innovadors.

 • 2011

 

 

IUIT· Institut Universitari d'Investigacions Turístiques


·Universitat d'Alacant
·Edifici Instituts Universitaris
·Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
·03690 - Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

Tel: 965 90 95 51

Fax: 965 90 95 52

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464